Beste omwonenden
van het Museumplein in Amsterdam.

Op 13 december tot en met 26 december 2023 organiseert Christmas Amsterdam de zesde editie van Christmas Village, de kerstmarkt op het Museumplein. Deze kerstmarkt is geschikt voor de hele familie, heeft een gezellig, winters en warm gevoel. De wintermarkt geeft gratis toegang tot verschillende standhouders vol kerstcadeautjes, eten en drinken, fashion en veel meer. Zoek je nog een leuk uitje in de kerstvakantie? De kerstmarkt van Amsterdam op Museumplein is te bezoeken van 13 tot en met 26 december 2023.

Openingstijden

13 december t/m 26 december: 12:00 – 21:00
16, 17, 23 t/m 26 december: 11:00 – 21:00

Bezoekers

Tussen de 5.000 en 10.000 bezoekers per dag.

Contact

U kunt contact opnemen met de kerstmarkt organisatie via info@icevillage.nl

Eventuele meldingen en klachten tijdens het evenement kunnen tevens op het gemeentelijk
informatienummer 14020 worden gemeld. Dit kan ook online via.
www.amsterdam.nl, gebruik dan de
zoekterm “melding openbare ruimte” 

Veelgestelde vragen

CONTACTMOGELIJKHEDEN

Mochten zich ondanks de  genoemde maatregelen onverhoopt toch zaken voordoen welke door u als onaanvaardbaar worden beschouwd of heeft u vragen, suggesties of opmerkingen?

Dan kunt u contact opnemen met via info@icevillage.nl 

Gemeente en informatie

Eventuele meldingen en klachten tijdens het evenement kunnen tevens op het gemeentelijk informatienummer 14020 worden gemeld.

Dit kan tevens online via amsterdam.nl, gebruik dan de zoekterm “melding openbare ruimte”.

Op- en afbouw

Vanaf 2 december zal de opbouw beginnen en dit kan voor enige ongemakken zorgen. Mocht u een vraag hebben of overlast ervaren dan kunt u contact opnemen met Pim Pronk van de Stichting Ice*Amsterdam. 
Er worden verder geen verkeersmaatregelen genomen omdat wij geen straten of wegen zullen afzetten. De afbouw vindt plaats direct na afloop van de kerstmarkt op 27 december en vervolgens ook op 28 t/m 30 december 2023.

Geluid

Er zullen geen optredens plaatsvinden tijdens de kerstmarkt die versterkt worden.

Wel zullen er speakers opgehangen worden die de muziek die op de schaatsbaan gedraaid wordt ten gehore brengen. Verder lopen er a capella koortjes rond die niet versterkt worden.